image

Namn som växer med varumärket

Namnet på ett företag eller en produkt är en väsentlig del av varumärket. Förutom att vara särskiljande ska det bära varumärkets värden, och inte minst vara långsiktigt hållbart. Vi hjälper dig med förslag på företagsnamn och produktnamn.

Att ta fram ett bra namn kräver en balanserad mix av kreativitet, analys och research. Den mixen jobbar vi med när vi skapar namnidéer för såväl företag som produkter, tjänster och sortimentslinjer. Naming kan man också kalla det.

I vårt dopregister finns ett antal exempel på produktnamn, företagsnamn och varumärken som sett dagens ljus på Copyfabriken.

 
Behöver du hjälp med naming? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 08-410 250 10.

 

Begär offert

 

 

en fabrik med lite snack och mycket verkstad 

Copyfabriken är en kommunikationsbyrå som löser alla behov av innehåll, texter och budskap. Vi hjälper kommunikations- och marknadsavdelningar på företag, men även reklam- och designbyråer och andra kolleger i branschen när de behöver copy och content. Vårt gäng av erfarna kommunikatörer täcker tillsammans alla typer av produktion, från kampanjer och marknadsföring till redaktionellt innehåll, filmer och podcasts. Från högkvarteret vid Gärdet i Stockholm servar vi kunder på flera orter i Sverige.

 

 
kontakt
E-post
hej@copyfabriken.se
Telefon
08-410 250 10
Adress
Brantingsgatan 41, 115 35 Stockholm