image

Låt oss skriva dina objektsbeskrivningar

Har du objekt att sälja men får slita med formuleringarna? Låt någon av våra erfarna copywriters hjälpa dig att skriva mäklartexterna istället.

Under flera års tid har vi på Copyfabriken hjälpt flera olika mäklare med att sätta ord på objekten och har tusentals objektsbeskrivningar i bagaget. 

En bra objektsbeskrivning gör stor skillnad. Objekten kommer bättre till sin rätt samtidigt som du som mäklare sparar tid och kan fokusera på det du gör bäst – att sälja. Mäklartexter som är välskrivna ger också nöjdare säljare och ett större förtroende för dig som mäklare. 

Tack vare god kapacitet kan vi leverera bra texter med snabba ryck. Vi skriver objektsbeskrivningar som sticker ut i mängden, med relevant innehåll och målande beskrivningar utan klyschor.

Om du anlitar oss blir det hela enkelt: mejla oss alla fakta, bilder och planritning så skriver vi en objektsbeskrivning som sticker ut, med relevant innehåll utan klyschor. Och du har den förstås enligt överenskommen deadline. Det är inte krångligare än så.

Tveka inte att höra av dig om det låter intressant, vill höra mer om hur vi jobbar eller se exempel på vad vi skrivit tidigare!

 
Behöver du hjälp med hemtrevliga objektsbeskrivningar? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.

 

Begär offert

 

 

En fabrik med lite snack och mycket verkstad

Copyfabriken är en kommunikationsbyrå som löser alla behov av innehåll, texter och budskap. Vi hjälper kommunikations- och marknadsavdelningar på företag, men även reklam- och designbyråer och andra kolleger i branschen när de behöver copy och content. Vårt gäng av erfarna kommunikatörer täcker tillsammans alla typer av produktion, från kampanjer och marknadsföring till redaktionellt innehåll, filmer och podcasts. Från högkvarteret vid Gärdet i Stockholm servar vi kunder på flera orter i Sverige.

 

 
kontakt
E-post
hej@copyfabriken.se
Telefon
070-539 26 62
Adress
Brantingsgatan 41, 115 35 Stockholm