Kom ut ur radioskuggan!

image

Allt fler upptäcker podden som ett suveränt content-format med möjlighet att föra ut och berätta om nyheter, branschfrågor och trender med mera. Med egen fullt utrustad poddstudio erbjuder vi allt från inspelning och redigering till idé, speakerpålägg och eventuell musik – hela vägen till publicering. Fortfarande osäker? Testa och gör ett pilotavsnitt!

 
 •  
 • Idé & koncept

  Idéer och förslag för form och struktur, möjliga gäster och teman, musik och vinjett med mera.

 
 •  
 • Redigering

  Klippning och redigering till rätt längd och format samt med eventuell indelning i olika block.

 
 •  
 • Spela in en livepodd

  Genom att spela in podden live inför publik så ger du avsnittet en extra nerv. Vi kan hjälpa till med tekniken på plats och sköta inspelningen.

 
 •  
 • Inspelning

  Komplett studio för både klassiska ”samtalspoddar” och mer genomarbetade programformat.

 
 •  
 • Publicering

  När podden är klar hjälper vi till med publicering så att den blir tillgänglig för alla som vill lyssna.

 
 •  
 • Lär dig göra podd

  Vill du göra podcasten själv, men vet inte riktigt var du ska börja eller hur du ens gör? Gå kurs hos hos!

 
 
image

Poddstudion står redo

Bord, stolar, mickar, utrustning – i våra egna lokaler har vi en komplett poddstudio tillgänglig. I studion gör vi hela poddproduktionen för våra kunder, men kan även erbjuda inspelningsplats och utrustning för dig som själv ska producera en podd.

 
Snacka om brott

Brottsförebyggande rådet (Brå) har valt att berätta om sin forskning i podden Snacka om brott, som har passerat över en halv miljon nedladdningar. Vi producerar den i vår poddstudio på Gärdet.

Tack för din ansökan!

Bemanning- och rekryteringsföretaget TNG bestämde sig för att göra en jobbsökarpodd med handfasta tips. Resultatet blev Tack för din ansökan!, inspelade och redigerad hos oss.

 

 

Rekondo

Copyfabriken producerar ledarskaps-podden Rekondo, där konsulten Holger Björklund samtalar om ledarskap ur olika perspektiv med spännande profiler.

Funka olika

Habilitering & Hälsa inom Stockholms läns landsting fick hjälp med produktion av podden Funka olika. En serie om autism och en om ADHD.

 

 

Säkerhetsstudion

Copyfabriken hjälper Nokas, ett av nordens största säkerhetsföretag, att producera podcasten Säkerhetsstudion. Här delar Nokas med sig av tips och kunskap i diverse säkerhetsfrågor.

The energy forecast

Hur ser energiförsörjningen ut i framtiden?  Hur går vi från brunt till grönt? Företaget Climon spanar med hjälp av gäster och egna experter. Copyfabriken producerar The Energy Forecast.

 

 

Samhällspassion

Konsultföretaget Governo, som hjälper den offentliga sektorn med goda råd, har startat podden Samhällspassion. Inspelad och redigerad av Copyfabriken.

Salong framtiden

Avgående landshövdingen i Stockholms län, Chris Heister, ville göra en poddserie med gäster. Vi fick äran av Länsstyrelsen att spela in två avsnitt i Tessinska palatset.

 
 
Behöver du hjälp med en podcast? Låt oss räkna på det!

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 08-410 250 10.

 

Begär offert

 

 

kontakt
E-post
info@copyfabriken.se
Telefon
08-410 250 10
Adress
Brantingsgatan 41, 115 35 Stockholm